Snelbouw rolsteiger verbeterd

Artikel delen

Altrex is wederom op de BouwBeurs aanwezig en presenteert een aantal innovaties. Zo breidt het bedrijf de MiTOWER range uit en komt men met een aantal slimme online tools.
 
Begin 2014 introduceerde Altrex als eerste in de markt een één-Persoons Snel-Bouw rolsteiger: de MiTOWER. Deze rolsteiger is de eerste steiger die je met één persoon mag opbouwen. En dat binnen 10 minuten! De MiTOWER is volgens de fabrikant een groot succes. Altrex gaat tijdens de BouwBeurs 2015 een nieuw type introduceren. Mede door feedback uit de markt van dealers en eindgebruikers is men in staat geweest hun wensen te vertalen naar een tweede type.
 
Online tools
Naast product innovaties kunt u tijdens de BouwBeurs ook een aantal slimme online tools van Altrex verwachten. Tools die u helpen bij een productkeuze óf het configureren van een product. Verder worden er tijdens de BouwBeurs 2015 diverse producten gepresenteerd en gedemonstreerd.
 
Altrex
www.altrex.nl
Waar: BouwBeurs, Hal 8, B.100