Dakgootpreventie breidt netwerk uit

Artikel delenDakgootpreventie en Compri Aluminium hebben per 1 maart 2015 een exclusieve samenwerkingsovereenkomst gesloten. Compri Aluminium heeft in Dakgootpreventie de ideale partner gevonden voor de verdeling van haar producten op het gebied van dakgootbescherming.
 
Met name de enthousiaste manier van werken en het ‘snel’ groeiende dealernetwerk hebben de doorslag gegeven om met Dakgootpreventie een lange termijn samenwerking neer te zetten. Het dealernetwerk in Nederland groeit en ook over de grens is er van diverse partijen interesse. De doelstelling is te komen tot een landelijk dekkend netwerk.
Inmiddels wordt de weg naar Dakgootpreventie ook belopen door diverse bouwbedrijven. Dit uiteraard in het kader van duurzaam bouwen, dus minder onderhoudskosten. In deze branche staan er inmiddels 280 woningen te wachten op een akkoord om dit duurzaam traject in te gaan met Dakgootpreventie. Vanuit diverse woningbouwverenigingen wordt eveneens steeds meer interesse getoond. Op dit moment zijn er 155 woningen ingemeten om deze onderhoudsarm op te leveren. Hierdoor zullen de onderhoudskosten afnemen en calamiteiten als het overlopen van een verstopte dakgoot behoren straks tot het verleden.
 
Nieuwe dealers kunnen zich aanmelden bij info@dakgootpreventie.nl. Naast een bijzonder product levert Dakgootpreventie leads en een professionele ondersteuning op het gebied van marketing.