Duurzaam en onderhoudsarme gevelbekleding

Artikel delen

Fetim Group introduceert Profort+: dé onderhoudsarme gevelbekleding gemaakt van 90 procent gerecyclede kunststoffen. Profort+ voorziet daarmee in de vraag naar duurzame bouwmaterialen. Profort+ is de opvolger van de succesvolle Profort collectie. Het Profort assortiment is volledig vervangen door deze nieuwste generatie gevelbekleding. Het belangrijkste verschil is de luxe afwerking van de panelen.
 

 

Luxe woodgrain uitstraling

Het materiaal is voorzien van een matte uitstraling en een luxe woodgrain structuur en is bijna niet van hout te onderscheiden. Het assortiment bestaat uit enkelrabat panelen van 5,4 m. lang en een netto (werkende) breedte van 13,5 cm. Tevens zijn zeer kwalitatief hoogwaardige aluminium afwerkingsprofielen voor een mooie visuele afwerking in de kleuren van het rabat verkrijgbaar.

Inzetbaarheid

Profort+ kent diverse toepassingen in de nieuwbouw, renovatie en recreatieve bouw. De panelen zijn slag- en stootvast, waardoor ook toepassingen op de begane grond tot de mogelijkheden behoren. Daarbij heeft Profort+ brandklasse B en dat maakt de toepassingen waar volgens het bouwbesluit dit geëist wordt, nog breder en dus veiliger. Profort+ is standaard leverbaar in de kleuren Wit, Crèmewit, Parelwit, Grijsbeige, Lichtgrijs en Muisgrijs.

Duurzaam en milieuvriendelijk

De panelen zijn gemaakt van 90 procent gerecyclede kunststoffen en volledig recyclebaar. Het gebruik van Profort+ als gevelbekleding past dus ook prima binnen het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen (DuBo).

Eigenschappen op een rij

•    Luxe woodgrain structuur
•    Eenvoudige montage
•    Slag- en stootvast
•    Brandklasse B
•    Onderhoudsarm
•    10 jaar garantie
•    Gemaakt van 90% gerecycled materiaal
•    100% recyclebaar
•    KOMO attest-met-productcertificaat

Meer informatie vindt u op www.GevelNet.nl