Material Xperience

Artikel delen

Material Xperience is een jaarlijkse materiaalevenement én netwerklocatie waar architecten, creatieve professionals en fabrikanten van innovatieve materialen elkaar ontmoeten. De expositie is ingedeeld in vier thema’s. Vloeren, Daken & Gevels, Muren & Plafonds én het speciale onderdeel Printen & Maatwerk. Binnen dit laatste onderdeel vindt u aanbieders van digitale technologieën, zoals 3D-printers. Op het podium ‘New Kids on the Block’ krijgen kleine, net gestarte bedrijven de kans om in contact te komen met architecten en designers.
 

 

Materia

De huidige collectie van Materia bestaat inmiddels uit meer dan 2.600 innovatieve materialen. Elk materiaal moet iets nieuws toevoegen op het gebied van esthetiek of technologie. Of het moet op een of andere manier sociaal relevant zijn. Op Material Xperience biedt opnieuw een unieke tentoonstelling, met materialen geselecteerd uit de eigen collectie.

Waar: Material Xperience bevindt zich in het midden van de hallen, grenzend aan Building Tomorrow. De ingang is via Hal 9. Meer informatie op: www.materialxperience.nl.