Succesvolle BouwBeurs 2017

Artikel delen

BouwBeurs 2017 is volgens de beursorganisatie succesvol afgesloten. De beurs heeft alle bezoekersprognoses overtroffen. Deze editie was goed voor bijna 75 duizend bezoekers. De beurs werd van 6 tot en met 10 februari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Uiteraard was ook BouwTotaal weer aanwezig met een eigen stand.
 

Ook in de stand van BouwTotaal was het gedurende de beurs vaak heel druk. Er was veel belangstelling voor het nieuwe succesnummer van BouwTotaal: BouwTotaal TV.

Alle seinen voor bouwend Nederland staan op groen, constateert Brand manager Martijn Carlier van Jaarbeurs op de laatste beursdag. ‘Het was een beurs van het nieuwe elan, van nieuwe dynamiek in de bouw. Het was ongekend druk. Met heel veel actie verdeeld over alle hallen. De beurs heeft alle verwachtingen overtroffen. Dit geldt ook voor de waarderingscijfers van zowel bezoekers als exposanten: een 7.4.’
Carlier: ‘Uit alle gesprekken blijkt dat exposanten goede business hebben gedaan. Veel orderboeken vol geschreven, veel nieuwe contacten gelegd. De 2015-editie stond in het teken van een opkrabbelende bouwsector. Deze editie toont aan: de bouw is weer 100 procent back in business, en zelfs meer dan dat. Kortom, een succes story. Onze exposanten spreken van een super goede beurs, waar de komende maanden veel business uit voortkomt.’
Carlier vindt het opvallend dat ZZP-ers massaal de weg naar de BouwBeurs wisten te vinden: ‘Ze komen om in het werk en desondanks hebben ze toch één of meerdere dagen vrijgemaakt om te komen. Ze zien de BouwBeurs als een lucratieve investering die ze later dubbel en dwars terugverdienen.’