Ultra-stevige vloerbeschermer

Artikel delen

Kijk eens rond op een bouwplaats en ontdek hoe vaak karton en platen hardboard worden gebruikt om kwetsbare bouwmaterialen op te zetten of om de ondergrond te beschermen tegen mechanische beschadigingen. Primaverde BV brengt een ultra-stevig en bovendien herbruikbaar alternatief: PrimaCover Defend. Dat zijn palletgrote platen van geperst polyestervezel. Ideaal bij bijvoorbeeld renovatie- en installatiewerkzaamheden.

In Duitsland en Zwitserland is PrimaCover Defend al wat langer ingeburgerd. Bouwers, verbouwers, kozijnmakers en installateurs nemen bijvoorbeeld enkele platen in hun bestelwagen mee naar de klus of ze laten deze per pallet op de bouwplaats afleveren. Vanwege hun gemakkelijke verwerking zijn de mogelijkheden van PrimaCover Defend haast onbegrensd. Deze stevige vloerbeschermer van maar liefst 4 mm dik voorkomt mechanische beschadigingen, veroorzaakt door puin, drukbelasting, rollend materieel, etc.

PrimaCover Defend is een volledig damp-open afdekmateriaal. Dat wil zeggen dat het tijdens renovatie en afwerking gelegd kan worden op zowel bestaande ondergronden als op recent gelegde of recent behandelde ondergronden. De open structuur verhindert vochtophoping. Daardoor worden bijvoorbeeld nieuw parket of recent gelegde natuursteenvloeren niet aangetast. Eventueel kan op de Defend-platen ook nog een laag PrimaCover afdekvlies of -folie worden aangebracht, zodat de ondergrond niet alleen beschermd is tegen mechanische beschadigingen, maar ook tegen beschadigingen door vocht en verf.

Installateurs en kozijnmakers passen PrimaCover Defend toe tijdens de montage. De platen kunnen gemakkelijk op maat worden gemaakt met behulp van een schaar of mes en strak tegen elkaar worden gelegd. Eventueel kunnen ze onderling verbonden worden met geschikte tape.

Het team van Primaverde is met het complete PrimaCover-assortiment aanwezig tijdens Bouw Compleet in Hardenberg en laat u graag kennismaken met de veelzijdigheid van haar producten.

PrimaCover
www.primacover.com
Hal 4, Stand 438