Kluskalender

Artikel delen

Het tekort aan vakmannen is al maanden in het nieuws. Werkspot herkent dit probleem en introduceert daarom de kluskalender. Het doel van deze kalender is om consumenten beter inzicht te geven in de beschikbaarheid van vakmannen. Dit helpt niet alleen consumenten sneller een vakman te vinden,

Werkspot probeert ook de vakmensen te helpen aan meer werk tijdens de rustige maanden van het jaar. De eerste kalender richt zich op CV-installatie. Veel huiseigenaren gaan pas op zoek naar een installateur nadat de eerste vorst is geweest, waarna CV-installateurs een groot aantal aanvragen tegelijk ontvangen. De afbeelding laat zien dat consumenten tot oktober de beste kans hebben om een CV-installateur te vinden.

Ronald Egas, CEO van Werkspot: “Wij zien dat huiseigenaren vaak massaal op hetzelfde moment dezelfde type klussen plaatsen. Hierdoor worden vakmannen op het ene moment overvraagd en op het andere moment is het weer te rustig. Met onze kluskalender proberen wij vraag en aanbod beter op elkaar aan te laten sluiten.”