Nog sneller en nog krachtiger 21,6V

Artikel delen

Aimsak presenteert de nieuwe krachtige koolborstelloze 21,6V serie waaronder de BL22M806 slagschroevendraaier. Deze slagschroevendraaier heeft maar liefst 218Nm aan kracht, een toerental per minuut van 3600 en slaat 4000 keer per minuut.

Buiten de drie digitaal instelbare toerentallen, beschikt deze machine tevens over een automatische schroeffunctie. Deze intelligente functie voelt zelf aan of het toerental aangepast moet worden, zodat u sneller door kunt werken. De machine wordt standaard geleverd met twee 6,0Ah Li-ion accu’s met de nieuwste technologie en een snellader. En dat allemaal voor een adviesprijs van € 469,- (excl. BTW).

Daarnaast introduceert Aimsak een nieuwe haakse slijper die werkt als een 1700W slijper en een toerental haalt van 10.000, een SDS+ combihamer die 2,5J slaat, een cirkelzaagmachine die zowel voor hout als staal geschikt is en nog veel meer. Heeft u al 18V machines van Aimsak? Geen probleem, de accu’s van de 18V en 21,6V series zijn uitwisselbaar met elkaar.

Alle machines van Aimsak zijn uitgerust met de unieke schakelaar, waardoor alle machines optimaal beveiligd zijn tegen overbelasting en diepontlading. De laders zijn voorzien van ESCP (Electronic Single Cell Protection) met actieve koeling. Daarnaast zorgt de ergonomische vorm met de perfecte balans en I-Less grip dat u comfortabel kunt werken.

Aimsak
www.aimsak.eu